Penti | Supernova Pitesti | Supernova

Hai în magazinul Penti să descoperi cele mai noi și cool colecții de ciorapi, lenjerie intimă și articole vestimentare!

Penti

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit Garanti Bank
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit Garanti Bank
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Penti: confort, calitate și prețuri accesibile

În anul 1947, frații Karyio au înființat compania Penti în Istanbul, propunându-și ca aceasta sa devină cel mai cunoscut și apreciat brand de dresuri de damă. Încă de la început, Penti a oferit calitate, diversitate și prețuri accesibile, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clientelor sale. 

Mai bine de 70 de ani mai târziu, Penti și-a atins obiectivul, ba chiar și l-a depășit: este, în prezent, unul dintre cele mai cunoscute branduri de dresuri, lenjerie intimă, îmbrăcăminte pentru casă, din întreaga lume. 

Mai mult, este una dintre cele mai mari 3 companii producătoare de dresuri din Europa, cuprinzând un lanț cu peste 400 de magazine, aflate în 30 de țări din întreaga lume. Dintre acestea, peste 40 se află în România, iar unul dintre ele este chiar cel din Supernova Pitești, mall-ul tău preferat și al familiei tale.

Deși, inițial, Penti și-a propus să fie un nume în categoria ciorapi și dresuri pentru femei, de-a lungul timpului și-a extins cu mult catalogul de produse, și acestea remarcându-se prin calitate sporită, confort deplin și prețuri accesibile. 

Astfel, în magazinul Penti din Supernova Pitești poți descoperi o întreagă colecție de lenjerie intimă, de îmbrăcăminte confortabilă pentru casă, precum și de accesorii perfecte pentru tine.

Din dorința de a se ridica la înălțimea așteptărilor și preferințelor fiecărui client, colecțiile Penti sunt diversificate. De pildă, colecția Penti Young cuprinde îmbrăcăminte, ciorapi, lenjerie intimă pentru fetițe și băieței, în timp ce colecția Ma Vie Privée cuprinde lenjerie intimă sexy și, în același timp, delicată, care inspiră senzualitate și feminitate. 

Hai în Penti să-ți descoperi produsele vestimentare preferate!

Te așteptăm în magazinul Penti din Supernova Pitești cu o gamă generoasă de produse vestimentare și accesorii pentru femei și copii, perfecte pentru a ți le dărui ție sau pentru a le face cadou. 

Fie că preferi hainele, ciorapii sau lenjeria intimă comfy și din materiale naturale sau că vrei piese vestimentare simple sau în imprimeuri multicolorate, fii convins(ă) că aici vei găsi produsul pe placul tău, pe care îl vei purta cu drag și încredere mult timp!