Marelbo | Supernova Pitesti | Supernova

Marelbo, încălțăminte exclusiv din piele naturală, la prețuri de producător

Marelbo

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

La Marelbo, în Supernova Pitești, găsești doar încălțăminte de calitate, la prețuri de producător 

Cu o experiență pe piața locală de peste 30 de ani, brandul Marelbo se mândrește cu o rețea de peste 50 de magazine în toată țara. În prezent, Marelbo este una dintre cele mai mari fabrici de încălțăminte din România, realizată exclusiv din piele naturală. De altfel, calitatea superioară a materialelor este una dintre principalele calități apreciate în rândul clienților fideli ai brandului.

Pe lângă valorificarea calităților pielii naturale, produsele Marelbo se mai remarcă și prin procesul de fabricație. Acestea sunt realizate în Bucovina de către o echipă de oameni harnici, meșteșugari prin excelență. 

Astfel, ori de câte ori vei pătrunde în magazinul Marelbo din Supernova Pitești, vei descoperi încălțăminte și accesorii fabricate exclusiv din piele naturală, cu o deosebită atenție acordată detaliilor și, nu în ultimul rând, la prețuri de producător. 

Prin urmare, fiecare produs Marelbo, fie că vorbim despre cele din categoria „încălțăminte pentru femei”, „încălțăminte pentru bărbați”, „încălțăminte pentru copii”, „încălțăminte pentru adolescenți” sau „curele”, se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun. 

Nu în ultimul rând, produsele Marelbo sunt, în general, clasice, versatile și atemporale. Astfel, sunt șanse mari să îți dorești să le dedici un loc special în garderoba ta ani la rând. 

La Marelbo găsești încălțăminte pentru toate anotimpurile, de care te vei bucura ani la rând!

Calitatea pielii naturale folosite în fabricarea produselor Marelbo influențează rezistența acestora în timp. Prin urmare, atunci când adaugi în garderoba ta o nouă pereche de pantofi, sandale, ghete sau cizme, ai garanția că o vei putea purta mult mai mult decât un sezon. 

Bineînțeles, e important să întreții fiecare pereche de încălțăminte conform indicațiilor producătorului. Din fericire, la Marelbo găsești o gamă generoasă de produse de întreținere a pantofilor, printre care și spray-uri, creme de îngrijire a pielii, creme pentru strălucire, perii de lustruit încălțămintea. 

Nu știi pe care să le alegi? Fii fără grijă: personalul din magazinul Marelbo, din Supernova Pitești, este pregătit de fiecare dată să te ajute. Asistenții de vânzare îți vor oferi răspunsurile de care ai nevoie și recomandări personalizate, în funcție de tipul tău de încălțăminte. 

Ba mai mult, atunci când îți cumperi o nouă pereche de pantofi, aceștia îți pot oferi sfaturi de întreținere și depozitare corespunzătoare, astfel încât să crești durata de viață a noului articol căruia îi vei dedica un loc special în garderoba ta.