Reserved | Supernova Pitesti | Supernova

Pentru ținute originale și confortabile, cu un design atemporal, inspirate din ultimele tendințe în materie de fashion, vino la Reserved în Supernova Pitești!

Reserved

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion Copii
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion Copii

Reserved: fashion fără limite!

Reserved este un brand polonez de îmbrăcăminte fondat în 1999, având sediul central în Gdańsk, Polonia. Încă de la începuturi, acesta a reușit să cucerească iubitorii de fashion cu preferințe și nevoi diferite. De-a lungul timpului, Reserved a realizat o multitudine de colaborări cu nume sonore la nivel internațional, precum Kendall Jenner, Cindy Crawford sau Vogue. 

În prezent, brandul pune la dispoziție tuturor celor care doresc un stil vestimentar aparte, haine fabricate din materiale de calitate superioară, colecții potrivite pentru toate gusturile, haine pentru adulții și copii deopotrivă. Mai mult, grija brandului Reserved pentru mediu se reflectă și în transportul articolelor vestimentare și accesoriilor în cutii de carton reciclat, eco friendly!

Versatilitate fashion: stil unic și ținute atemporale

Reserved este brandul celor care iubesc outfiturile clasice si moderne deopotrivă, cu stiluri unice, ținute atemporale, confortabile și pline de personalitate! Colecțiile Reserved reflectă ultimele tendințe fashion, combinând elemente din moda clasică, cu materiale de calitate și aspect elegant cu propuneri noi, nonconformiste, originale și contemporane. Vestimentațiile sunt inspirate din multiculturalismul marilor metropole din Europa și America. 

Vizitele la magazinul Reserved din Supernova Pitești îți oferă versatilitate, design aparte și personalizat. Vino să descoperi colecții impresionante, cu aspect vintage și modern totodată, inspirate din ținute de catwalk, astfel încât te vei simți în centrul atenției atunci când porți ținutele favorite! Brandul pune la dispoziție colecții premium de ținute și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Articolele fashion sunt fabricate din materiale naturale și croiuri de cea mai înaltă calitate! 

La Reserved găsești colecțiile vestimentare eco friendly, sustenabile și personalizate

Eco Aware

Eco Aware este o colecție fashion îndrăgită atât de cei pasionați de ultimele trenduri, cât și de cei interesați de moda sustenabilă. Aceasta oferă piese vestimentare deosebite și confecționate într-un mod sustenabil, din țesături ecologice și materiale prietenoase cu natura! Hai în magazinul Reserved din Supernova Pitești să descoperi pantaloni, rochii, fuste, topuri, cămăși, jachete și accesorii pentru toate gusturile! Alegerea articolelor Eco Aware este o alternativă excelentă deoarece ajută la reducerea consumului de apă, energie și resurse.

Premium Quality

Fii gata pentru toate evenimentele importante din viața ta datorită colecției Premium Quality! Hainele oferite sunt confecționate din materiale de calitate superioară, putând fi purtate perioade îndelungate de timp fără ca țesătura să se deterioreze sau paleta cromatică să se decoloreze!

Re.Design

Re.Design aduce creativitatea și inovația în prim-plan datorită pieselor vestimentare aparte, autentice, vintage și contemporane totodată! Imaginează-ți doar o garderobă cu haine și accesorii din culturi diferite, cu elemente de design combinate și un stil unic, deosebit. Fii în pas cu ultimele tendințe de modă din diverse colțuri ale lumii chiar în magazinul Reserved din Supernova Pitești!

Îți dorești o schimbare a garderobei, ai nevoie de un outfit deosebit sau ești în căutarea unui cadou special pentru persoanele dragi ție? Atunci nu mai sta pe gânduri și vizitează magazinul Reserved pentru cele mai noi colecții fashion!