Benvenuti | Supernova Pitesti | Supernova

Benvenuti - încălțăminte realizată din dragoste pentru modă, confort și calitate

Benvenuti

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Raiffeisen, Banca Transilvania, Garanti Bank Bonus Card, Credit Europe Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Raiffeisen, Banca Transilvania, Garanti Bank Bonus Card, Credit Europe Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

Benvenuti, magazinul unde găsești de fiecare dată încălțăminte realizată din dragoste pentru modă, confort și calitate

Când vine vorba despre tendințele momentului, confort și calitate superioară, brandul de încălțăminte și marochinărie Benvenuti excelează la toate cele trei capitole. 

Încă din anul 2004, când s-a lansat pe piața din România, Benvenuti și-a propus să devină alegerea numărul #1 în rândul clienților pentru care moda și bunul-gust reprezintă calități care contează cu adevărat.

În prezent, Benvenuti se numără printre cele mai populare și apreciate branduri de încălțăminte și marochinărie de pe piața locală, și datorită gamei generoase de produse puse la dispoziția cumpărătorilor. 

Aici poți găsi de la încălțăminte care urmează ultimele tendințe în materie de design, până la încălțăminte clasică, versatilă, atemporală, pe care o poți integra foarte ușor în outfiturile tale de zi cu zi; de la ghete, pantofi, cizme, sneakers, până la ciocate, șlapi și espadrile - atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. 

În plus, colecțiile brandului se actualizează constant, astfel că e foarte posibil ca la fiecare sesiune de shopping pe care o faci în magazinul Benvenuti din Supernova Pitești să descoperi noi produse care îți atrag atenția și pe care s-ar putea să-ți dorești să le incluzi în garderoba ta - pentru ani buni. 

Întreținuți corespunzător, cu produsele adecvate, pantofii Benvenuti trec cu brio testul timpului, păstrându-și aspectul impecabil pe parcursul anilor.

În magazinul Benvenuti din Supernova Pitești găsești o mulțime de branduri oferite în exclusivitate

Fiecare brand din catalogul Benvenuti îndeplinește cele mai ridicate standarde de calitate, pentru ca tu să te poți bucura de încălțămintea ta preferată mult mai mult decât un sezon. În plus, catalogul Benvenuti cuprinde o mulțime de produse oferite în exclusivitate. Luca di Gioia, Solo Donna, Enzo Bertini, TheZeus, Bradley au devenit deja nume cunoscute și apreciate, asociate brandului Benvenuti. 

Mai mult decât atât, în magazinul Benvenuti din Supernova Pitești găsești și o mulțime de produse calitative de la branduri consacrate pe piața internațională, printre care amintim Skechers, Puma, Pierre Cardin, Wrangler, Pepe Jeans, Vans. 

Nu în ultimul rând, aici găsești și produse de marochinărie impecabil realizate, precum genți pentru femei, rucsacuri pentru femei, curele pentru femei și curele pentru bărbați, serviete pentru bărbați. Un accesoriu Benvenuti, fie că este vorba despre o curea sau despre un portofel, îți va completa ținutele și, cu siguranță, își va găsi un loc special în garderoba ta.