Gloria Jean’s Coffees | Supernova Pitesti | Supernova

Răsfață-ți papilele cu o cafea de calitate, într-o atmosferă relaxantă!

Gloria Jean’s Coffees

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Gloria Jean’s Coffee: brandul care transformă savurarea cafelei într-o experiență de neuitat

La Gloria Jean’s Coffee, găsești mult mai mult decât o cafea bună. Brandul transformă savurarea cafelei într-o experiență memorabilă, pe care vei dori s-o repeți ori de câte ori vei ajunge în Supernova Pitești. Uneori, tot ce ai nevoie pentru a-ți desfăta papilele și sufletul și pentru a te relaxa pe deplin este o cafea de calitate, într-o atmosferă relaxantă și confortabilă. Adică o vizită la Gloria Jean’s Coffee.

Încă de la lansarea pe piața din Australia, în urmă cu 40 de ani, Gloria Jean’s Coffee și-a propus să le ofere oamenilor o cafea de calitate superioară, precum și băuturi răcoritoare și gustări delicioase. 

De altfel, varietatea produselor te va surprinde încă de la prima vizită: aici găsești de la băuturi calde precum cappuccino, caffe latte, caffe americano, macchiatto, caffee moccha, caramelatte, ceai, până la băuturi fresh precum iced latte, iced mocha, iced tea, mixed berry chiller și multe, multe altele.

Hai la Gloria Jean’s Coffee, în Supernova Pitești să te bucuri de o cafea grozavă!

Fie că ești în plină sesiune de shopping și deodată ți se face poftă de o cafea delicioasă, fie că ești în căutarea unui loc special unde să savurezi o cafea pe gustul tău, răspunsul e același: Gloria Jean’s Coffee, locul în care găsești băuturi de calitate, cafele făcute din cele mai bune boabe Arabica și combinații de ingrediente cum nu găsești în altă parte. În plus, aici te poți răsfăța și cu o gustare delicioasă, care acompaniază perfect gustul cafelei sau al altei băuturi pe care de-abia aștepți s-o încerci. 

Ești doar în trecere și vrei să-ți iei pentru acasă o cafea de calitate? Știai că la Gloria Jean’s Coffee găsești o mulțime de sortimente de boabe de cafea, pe care le poți pregăti, după bunul plac, la tine acasă? Printre cele mai populare sortimente se numără: English Toffee, Espresso Blend, Chocolate Macadamia, French Vanilla, Irish Coffee Creme, Kenya AA. 

Nu știi ce să alegi? Fii fără grijă: oamenii din echipa Gloria Jean’s Coffee de-abia așteaptă să-ți ofere recomandări personalizate, în funcție de preferințele tale de consum. Mai mult, aceștia îți pot oferi și tips & tricks de preparare ca la carte a cafelei.

Așadar, fie că ți-e poftă de o cafea bună când ești la shopping, fie că ești în căutarea cafelei perfecte pentru a o prepara la tine acasă, hai să faci o vizită la Gloria Jean’s Coffee din Supernova Pitești