Mysu | Supernova Pitesti | Supernova

Mysu, brandul de parfumuri pentru femei și bărbați, care a luat naștere dintr-un vis

Mysu

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Parfumuri de calitate înaltă, la prețuri prietenoase

Când vine vorba despre combinațiile de arome surprinzătoare și de atenția acordată până și celor mai mici detalii, parfumurile Mysu excelează la ambele capitole. Și cu toate acestea, ele au prețuri prietenoase, accesibile.
Hai în magazinul Mysu din Supernova Pitești să-ți descoperi și tu viitorul parfum preferat! Printre cele mai iubite combinații de note în rândul parfumurilor pentru femei sunt cele regăsite în Blood Moon (floare de portocal african, bergamotă calabriană, tuberoză, vanilie, mosc), White (bargamotă, căpșună, cocos, iasomie, orhidee, trandafir, vanilie, lemn de santal, mosc, ambră), Red Dark (coacăze negre, lăcrămioară, ambră, vanilie).

La Mysu, în Supernova Pitești, găsești și deodorante, loțiuni de corp, geluri de duș

Dar și odorizante auto care îți vor transforma călătoriile cu mașina în experiențe memorabile, precum și colecția de parfumuri de lux, care cuprinde atât produse pentru femei, cât și produse pentru bărbați. Dăruiește-ți un parfum premium din această categorie sau oferă-i-l cadou unei persoane speciale din viața ta!

Nu știi ce să alegi? Nu-ți face probleme: personalul magazinului este pregătit să-ți ofere recomandări personalizate și să te ajute, astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru tine sau pentru persoana căreia urmează să-i dăruiești emoția Mysu. 

Mysu, mai mult decât un brand de parfumuri: un brand ce a luat naștere dintr-un vis 

Mysu este brandul care a luat naștere dintr-un vis din copilărie: lumea oamenilor frumoși. Mysu spune povestea adultului care a îndrăznit să creadă în visul de atunci și a fondat afacerea la care a visat dintotdeauna: un brand de parfumuri - atât pentru femei, cât și pentru bărbați - care să le aducă bucurie celor care le poartă, ori de câte ori le poartă.

Simte și tu emoția poveștii Mysu ori de câte ori alegi să porți un parfum de la acest brand. Deoarece gama este cuprinzătoare și diversificată, gândită special să satisfacă preferințele diferite ale iubitorilor de frumos și de calitate, cu siguranță îți vei găsi și tu aroma preferată la Mysu.