New Yorker | Supernova Pitesti | Supernova

Haine moderne, pantofi și accesorii de modă inspirate din ultimele tendințe pentru stiluri fantastice la modă.

New Yorker | Supernova Pitesti | Supernova

New Yorker

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Consultați cele mai recente tendințe de modă în magazinul New Yorker

Dacă hrănești un stil tineresc cu care îți place să combini inevitabilele piese de succes ale sezonului, destinația ta preferată este cu siguranță magazinul New Yorker. Situat in centrul comercial Supernova Zagreb Buzin, pe peste 960 de metri patrati de spatiu comercial, iti ofera toate piesele vestimentare pe care trebuie sa le ai in dulap daca urmaresti tendintele de sezon. Dacă vă place să răsfoiți reviste de modă și să urmăriți numeroasele vedete care dictează tendințele din scena modei mondiale, proiectați-vă propriul stil modern și echipați-vă cu pantaloni, tricouri, jachete și rochii și genți, portofele, bijuterii, eșarfe și pălării asortate. din cap până în picioare într-un singur loc.

Moda New Yorker este destinată și se potrivește perfect atât iubitorilor de stil modern, cât și iubitorilor de sex feminin. Tinerii vizitatori ai Centrului Supernova adoră oferta bogată New Yorker, dar noile colecții se bucură și de toți cei care sară curajos în noile tendințe mondiale sau își reîmprospătează în mod regulat expresia modei cu piese ceva mai clasice din noile colecții. Vizitați New Yorker și alegeți combinații grozave pentru toate ocaziile.

New Yorker te încurajează să fii mereu tu!

Dar și să experimentezi. Ori de câte ori simți, să ai curajul să combini piese vestimentare atipice. Să porți accesorii care ți-au atras atenția, dar care sunt neconvenționale. Să porți culori vibrante, în care te simți puternic(ă) și în largul tău. 

Pe de altă parte, dacă adopți simplitatea în viața ta de zi cu zi, brandul New Yorker te îndeamnă să faci alegeri vestimentare cu care te simți confortabil. E perfect în regulă să porți jeanși clasici împreună cu tricouri sau pulovere simple, albe, așa cum e perfect în regulă să porți într-o zi de iarnă un palton supradimensionat cu un imprimeu atipic, multicolorat. 

Indiferent de stilul tău vestimentar și de preferințele tale, în magazinul New Yorker din Supernova Pitești vei găsi acele piese care te ajută să-ți exprimi personalitatea. Acele piese în care te simți mereu tu.