Sephora | Supernova Pitesti | Supernova

Vizitează „destinația supremă a frumuseții” și descoperă o gamă variată de produse premium!

Sephora

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Sephora, un spațiu unic dedicat frumuseții

Fondată în Franța anilor ‘70, rețeaua de magazine Sephora este astăzi una dintre cele mai populare și apreciate lanțuri de parfumerii din întreaga lume. 

Mai mult, aceasta a devenit, încă din 1997, parte a Louis Vuitton Group, cel mai mare grup de lux la nivel mondial. Sephora este, astfel, un brand cu tradiție, un brand care-și scrie povestea de mai bine de 50 de ani. 

Astăzi, parfumeriile Sephora sunt prezente în diferite colțuri ale lumii. România este una dintre cele 29 de țări în care compania s-a extins pe parcursul celor 5 decenii de activitate.

Sephora este mai mult decât un brand de parfumuri și de produse cosmetice. Sephora este acel spațiu unic dedicat frumuseții. Locul unde vei găsi de fiecare dată cele mai noi și apreciate parfumuri, precum și cele mai calitative produse cosmetice, produse de make up sau de îngrijire a părului, de la zeci de branduri cu prestigiu la nivel mondial.

Iată doar câteva dintre brandurile regăsite în catalogul Sephora: Armani, Benefit Cosmetics, Bvlgari, Clarins, Dolce&Gabbana, Dior, Diesel, Drunk Elephant, Dkny, Elie Saab, Givenchy, Issey Miyake, KVD Beauty, Lacoste, La Mer, Michael Kors și multe, multe altele. Vino în magazinul Sephora din Supernova Pitești și descoperă-ți brandurile favorite!

În plus, tot aici găsești numeroase produse ale mărcii proprii Sephora, cu un raport calitate-preț excelent: de la produse de machiaj (pentru ten, buze, ochi), până la produse de îngrijire a părului și pensule și accesorii. 

Vino să descoperi colecțiile de produse naturale, vegane sau cruelty-free din Sephora!

Folosești doar produse de make up, de îngrijire sau parfumuri naturale, vegane și/sau cruelty-free? Avem o veste grozavă pentru tine: Sephora ține cont de nevoile și preferințele diverse ale clienților săi și le oferă acestora acces inclusiv la o vastă colecție de produse (mai) sustenabile. 

Colecția „Good for” se adresează celor care își doresc produse compuse din minimum 90% ingrediente naturale, produse care nu conțin niciun ingredient de origine animală, produse cu ambalaje eco-friendly, care sunt prietenoase atât cu pielea, cât și cu mediul înconjurător. 

În această colecție găsești de la produse vegane de make up, de la branduri precum Rare Beauty, Fenty Beauty, Too Faced, KVD Beauty, până la produse naturale de skincare, de la branduri renumite pe plan mondial, precum Guerlain sau Erborian.

Te așteptăm în magazinul Sephora din Supernova Pitești să descoperi produsele de la brandurile tale favorite sau chiar unele noi, de care, atenție, s-ar putea să te îndrăgostești încă de la prima utilizare!