Decathlon | Supernova Pitesti | Supernova

Novice în domeniul sportului sau sportiv cu experiență? Hai în Decathlon să descoperi echipamentul perfect pentru antrenamentele tale!

Decathlon

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 20:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport

Decathlon, brandul care își propune să facă sportul accesibil tuturor

Încă de la lansarea pe piața din Franța, în anul 1976, Decathlon și-a propus să le ofere oamenilor acces la echipamente sportive de calitate superioară, dar la prețuri accesibile. 

Deviza brandului a fost aceea de a transforma sportul într-o activitate accesibilă tuturor: adică celor care obișnuiesc să alerge în fiecare dimineață în natură, celor care de-abia au pătruns în fascinantul univers al mișcării și vor să practice yoga de câteva ori pe săptămână, celor care merg regulat la sala de fitness din vecinătatea casei, dar și celor care sunt pasionați de sporturile de iarnă și nu ratează nicio ocazie să le practice. 

Prin misiunea și prin activitatea sa, Decathlon încurajează oamenii să facă mișcare și să integreze sportul într-un mod firesc în viața lor. 

Indiferent că îți place să alergi, să joci tenis, să faci sport în intimitatea casei tale sau că te pasionează orice altă activitate fizică, la Decathlon găsești întotdeauna echipamentul de care ai nevoie, special conceput pentru tipul de mișcare pe care-l desfășori. 

Cum oferta Decathlon cuprinde echipamente pentru mai bine de 80 de tipuri de sport, cu siguranță vei găsi aici cel de care ai nevoie pentru a beneficia de extrasiguranță și confort în timp ce faci mișcare.

În magazinul Decathlon din Supernova Pitești găsești doar echipamente sportive de calitate înaltă

Decathlon vrea să le ofere iubitorilor de mișcare, dar și celor care de-abia acum integrează activitatea fizică susținută în viața lor, doar produse de top, pe care să le poată folosi pe termen lung, cu prețuri accesibile: de la saltele pentru yoga, până la echipamente pentru schi sau pentru echitație. De altfel, raportul excelent calitate-preț este una dintre cele mai importante calități ale brandului Decathlon. 

Mai mult, fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă special creată de Decathlon, iar produsele astfel concepute sunt testate în laboratoare și pe teren, înainte de a fi puse în vânzare. 

Prin aceste teste, brandul își propune să pună la dispoziția clienților doar produse calitative, sigure, rezistente, confortabile și, nu în ultimul rând, sustenabile. Decathlon se asigură că ajută atât oamenii să facă mișcare, cât și planeta: printre altele, utilizează ambalaje doar atunci când ele sunt absolut necesare. 

Cu alte cuvinte, când cumperi un produs de la brandul Decathlon, ai grijă atât de corpul tău, cât și de binele planetei!