Sinsay | Supernova Pitesti | Supernova

La Sinsay găsești articole vestimentare în tendințe, la prețuri accesibile. Vino în Supernova Pitești să descoperi cele mai noi colecții ale brandului!

Sinsay

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion Home & Deco Copii
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion Home & Deco Copii

Cum începi să-ți construiești o garderobă cool, cu un preț accesibil? Cu o vizită la Sinsay!

Obișnuiești să urmărești ultimele tendințe în modă? Îți place să te inspiri din ținutele vedetelor de renume internațional? Visezi la o garderobă cool care să-ți pună în valoare personalitatea? Pentru tine fiecare zi este o nouă ocazie grozavă de a testa noi combinații vestimentare?

Atunci e timpul să faci o vizită în magazinul Sinsay din Supernova Pitești, locul unde găsești de fiecare dată articole vestimentare trendy, calitative și cu prețuri accesibile. 

Sinsay a fost gândit inițial ca un brand dedicat adolescentelor interesate de ultimele tendințe pe care nu ezită să le adapteze la propriul stil vestimentar. În timp însă, Sinsay și-a extins catalogul de produse vestimentare, iar astăzi se adresează tuturor membrilor familiei. Aici găsești atât articole pentru bărbați, cât și haine pentru copii și bebeluși. 

Dacă te regăsești în această descriere și obișnuiești să-ți upgradezi garderoba ghidâdu-te după tendințele fiecărui sezon, merită să vii la Sinsay și să descoperi ultimele colecții. De altfel, brandul se diferențiază de altele prin prețul foarte avantajos al produselor vestimentare, lucru care le permite clienților să fie la curent, sezon de sezon, cu ultimele tendințe în materie de modă.

La Sinsay găsești și articole vestimentare pentru bărbați, bebeluși și copii

Deși Sinsay continuă să-și respecte misiunea inițială, aceea de a le oferi adolescentelor și tinerelor ocazia să-și construiască o garderobă trendy cu un preț mic, brandul și-a extins publicul. Astfel, colecțiile sale din prezent cuprind articole vestimentare și accesorii atât pentru adolescenți și tineri, cât și pentru cei mici, inclusiv pentru bebelușii cu vârsta de până în doi ani. 

Astfel, la Sinsay poți găsi articole potrivite și confortabile pentru micuțul tău. Acestea se remarcă atât prin designul atractiv și jucăuș, cât și prin materialele de calitate, prietenoase cu pielea celor mici și, bineînțeles, prin prețul foarte avantajos. 

Cu peste 523 de magazine în 18 țări, Sinsay duce mai departe pasiunea pentru cumpărături.

Lucrul în echipă, transparența și dezvoltarea durabilă sunt  principiile pe care Sinsay și le asumă și pe care le îndeplinește cu responsabilitate. Ca parte a grupului LLP - alături de House, Mohito, Reserved și Cropp - Sinsay își propune să îmbunătățească în mod constant linia de producție. Tocmai de aceea, pune la dispoziție ținute din linia Eco Aware, confecționate exclusiv din materiale naturale. Din grijă pentru mediul înconjurător, Sinsay vrea să aducă o contribuție semnificativă susținerii conceptului de modă sustenabilă.