LC Waikiki | Supernova Pitesti | Supernova

LC Waikiki, brandul a cărui misiune este să ajute toți oamenii să se îmbrace bine

LC Waikiki

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion Copii
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion Copii

LC Waikiki, magazinul de fashion al întregii familii

Brandul LC Waikiki își propune să pună la dispoziția cumpărătorilor produse vestimentare de calitate, dar cu prețuri accesibile. De altfel, fiecare colecție lansată respectă motto-ul brandului: „Everybody deserves to dress well”. Cu alte cuvinte, toată lumea și, mai precis, fiecare membru al familiei merită să beneficieze de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte moderne, confecționate din materiale de calitate și care au prețuri accesibile. 

Printre cele mai frecvent întâlnite materiale întâlnite atât în rândul colecțiilor pentru adulți, cât și în rândul colecțiilor pentru bebeluși și copii se află, nu întâmplător, bumbacul. Acesta este ușor de întreținut, foarte prietenos inclusiv cu pielea bebelușilor și rezistent în fața trecerii timpului. În plus, LC Waikiki se asigură că include în catalogul său doar piese vestimentare realizate dintr-un bumbac de calitate, dar cu un preț avantajos. 

LC Waikiki își dorește să fie, în primul rând, magazinul de fashion al întregii familii. Catalogul său cuprinde articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați, copii și bebeluși. 

Versatile, confortabile și cu design în tendințe, piesele vestimentare LC Waikiki sunt ușor de integrat în ținutele de zi cu zi, fie că e vorba despre ținutele pentru școală ale copilului, despre ținutele tale de birou, despre cele pentru plimbările în parc sau despre cele perfecte pentru weekendurile leneșe, în care tot ce îți dorești e să te relaxezi acasă, cu o carte bună sau cu un film. 

Astfel, în catalogul LC Waikiki găsești de la pulovere, cardigane, tricouri simple sau cu imprimeuri, pantaloni de trening, rochii, blugi, până la colanți, îmbrăcăminte sport, jachete, paltoane veste și pijamale și multe, multe altele.

 

Hai în LC Waikiki să descoperi cele mai noi colecții ale brandului! 

Fie că ai nevoie de o nouă piesă în garderoba ta, fie că ești în căutarea unui cadou simpatic pentru cel mic, în magazinul LC Waikiki din Supernova Pitești vei găsi, cu siguranță, produsul care să răspundă perfect nevoilor și preferințelor tale sau ale copilului tău. Și mai avem o veste bună: tot aici poți găsi jucării atractive pentru copilul tău!

În plus, sunt șanse mari să beneficiezi de prețuri promoționale atât la articolele vestimentare, cât și la încălțăminte, accesorii și jucării. 

Noi te așteptăm în magazinul LC Waikiki din Supernova Pitești cu cele mai noi colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii!