Catali | Supernova Pitesti | Supernova

Hai în magazinul Catali Shoes să descoperi încălțăminte de calitate, realizată în România!

Catali

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Raiffeisen plata in 3 rate fara dobanda
Telefon
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Raiffeisen plata in 3 rate fara dobanda
Telefon
Categorie
Încălţăminte

Catali Shoes, în topul producătorilor de încălțăminte din România

Când vine vorba despre încălțămintea realizată în România, brandul Catali Shoes ocupă un loc special. Calitatea materialelor folosite pentru realizarea fiecărui produs, atenția acordată detaliilor, modelele diversificate, care țin cont de ultimele tendințe - toate acestea contribuie la popularitatea brandului Catali și îl ajută să rămână printre principalele opțiuni în rândul clienților ce-și doresc produse calitative, la prețuri accesibile, dar mai ales în rândul celor care sunt în căutarea articolelor de încălțăminte realizate în România.

Pentru că brandul Catali își dorește să se ridice de fiecare dată la standardele înalte ale clienților, își propune să se dezvolte încontinuu și să aducă în atenția publicului doar modele de încălțăminte realizate cu grijă, din materiale de calitate superioară, așa cum este pielea naturală. 

Totodată, brandul își dorește să se numere atât printre opțiunile de top ale adepților stilului clasic, cât și printre cele ale celor care urmează stilul casual, sport. Prin urmare, aici găsești de la pantofi și ghete clasice, până la sneakerși moderni, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Cauți încălțăminte de calitate? Vino în Catali Shoes, în Supernova Pitești!

Fie că vrei o nouă pereche de sneakerși sau că îți dorești să îți faci cadou o pereche de încălțăminte care să treacă proba timpului cu brio, merită să vii la o sesiune de shopping în Catali Shoes, în Supernova Pitești! Aici găsești o mulțime de modele de încălțăminte și accesorii, precum genți și rucsacuri, potrivite pentru majoritatea stilurilor vestimentare și de viață, la prețuri accesibile. 

Ai nevoie de detalii suplimentare? Nu-ți face griji: personalul magazinului Catali Shoes este pregătit să te ajute cu informațiile de care ai nevoie, astfel încât tu să faci cea mai bună alegere pentru tine.