Carrefour | Supernova Pitesti | Supernova

Hipermarketul unde găsești de fiecare dată produse de calitate și diversificate, la prețuri excelente

Carrefour

Ore de deschidere
Luni 08:00 - 22:00
Marţi 08:00 - 22:00
Miercuri 08:00 - 22:00
Joi 08:00 - 22:00
Vineri 08:00 - 22:00
Sâmbătă 08:00 - 22:00
Duminică 08:00 - 22:00
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Garanti Bank, Banca Transilvania, Carrefour BRD Finance
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Garanti Bank, Banca Transilvania, Carrefour BRD Finance
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Carrefour, brandul ce-ți oferă diversitate și calitate, la prețuri mici

Încă de la apariția pe piața din Franța, în anul 1963, grupul Carrefour și-a dorit să le ofere oamenilor acces la produse diversificate, de calitate superioară, dar cu prețuri mici. 39 de ani mai târziu, în 2007, Carrefour s-a extins pe piața din România, fiind primul retailer care a adus conceptul de hipermarket în țara noastră și păstrând ideea de la care a pornit întregul concept: produse diversificate și calitative, la prețuri mici.

Astfel, oferta Carrefour cuprinde de la produse alimentare, până la produse non-alimentare precum articole vestimentare pentru femei, bărbați, copii, produse electronice și electrocasnice, textile pentru casă, cosmetice și alte produse de îngrijire personală, cărți și rechizite școlare. 

Cu alte cuvinte, ori de câte ori vei veni la o sesiune de shopping în hipermarketul Carrefour din Supernova Pitești, vei găsi, mai mult ca sigur, tot ceea ce cauți, lucru care te va ajuta să economisești timp și energie. Având acces la o gamă foarte generoasă de produse, din multiple categorii, în același loc, vei termina sesiunea de shopping mult mai repede și fără bătăi de cap. 

Hai în Supernova Pitești să descoperi marca proprie de produse Carrefour!

Carrefour își dorește să le ofere clienților săi calitate la prețuri mici și, tocmai de aceea, și-a creat marca proprie de produse, care cuprinde de la produse alimentare, până la produse non-alimentare. Acestea sunt create, în cea mai mare parte, de către producători care au în portofoliul lor branduri cunoscute și extrem de apreciate de consumatori, singura diferență față de acestea constând în prețul mult mai accesibil. 

Practic, cumpărând un produs din marca proprie Carrefour, cumperi un produs cu un nivel de calitate similar cu al celor regăsite la brandurile tale favorite, doar că la un preț mult mai bun. 

Îți dorești să te bucuri de o sesiune de shopping modernă? E timpul să vii în Carrefour!

Hipermarketul Carrefour este unul dintre cele mai moderne de pe piața locală, pentru ca fiecare client să aibă parte de o sesiune de shopping cât mai plăcută. Prin urmare, ori de câte ori îți vei face cumpărăturile în Carrefour, Supernova Pitești, vei avea parte de experiențe la standarde ridicate. 

Magazinele Carrefour sunt periodic remodelate și, în plus, sunt dotate cu rețea Wi-Fi pentru clienți. Mai mult, dacă vei avea întrebări, vei beneficia de toate informațiile din partea personalului bine pregătit și atent la nevoile fiecărui client.