Mizar | Supernova Pitesti | Supernova

Piese vestimentare atemporale, care duc eleganța la un nou nivel

Mizar

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: BT si BCR, Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: BT si BCR, Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Mizar, brandul care duce eleganța la un alt nivel

Cu o experiență în industria modei de peste 25 de ani, brandul românesc Mizar se adresează femeilor care apreciază simplitatea, rafinamentul și bunul-gust. Celor care acordă atenție deplină fiecărei piese vestimentare pe care o includ în garderoba personală. Celor care își doresc doar articole vestimentare confecționate din materiale de calitate, croite cu grijă pentru fiecare detaliu în parte. Celor care au un stil simplu, dar bine definit. Celor pentru care atât calitatea, cât și designul inedit al unei piese vestimentare contează în egală măsură. 

De altfel, toate cele patru colecții-cheie ale brandului, și anume Urban Street, City Chic, Office, Event, cuprind piese care îndeplinesc standardele anterior amintite. Fiecare colecție aduce în atenția publicului feminin piese vestimentare perfecte pentru diferite contexte din viața de zi cu zi. 

Astfel, colecția Urban Street include, printre altele, jachete, bluze, pantaloni, rochii casual, dar cu un design inedit. Spectaculoase, dar simple. 

Colecția City Chic combină armonios elementele specifice stilului casual cu cele specifice stilului elegant: combină eleganța și confortul. 

La rândul lor, colecțiile Office și Event sunt potrivite, după cum sugerează și numele, pentru contextele formale. Aici poți găsi articole vestimentare perfecte pentru birou sau pentru evenimentele speciale din viața ta. Cu toate acestea, cu un strop de inspirație, poți să le integrezi cu brio și în ținute de zi cu zi, mai ales că multe dintre ele sunt foarte versatile. 

Vino în Supernova Pitești și descoperă cele mai noi colecții ale brandului românesc Mizar!

În magazinul Mizar din Supernova Pitești găsești ultimele noutăți vestimentare ale brandului. Astfel, dacă ești în căutarea unei rochii elegante, cu un design deosebit, de zi cu zi sau dacă vrei o jachetă cu o croială impecabilă, cu siguranță vei găsi la Mizar acea piesă perfectă pentru garderoba ta: o piesă pe care o vei purta cu drag și bucurie ani la rând. O piesă care nu se va demoda. O piesă care va îmbina perfect eleganța, calitatea și confortul. 

Mai mult decât atât, în magazinul Mizar sunt șanse mari să găsești și accesorii de care să te îndrăgostești iremediabil, așa cum e un rucsac, o poșetă sau un fular cu o culoare specială.

Nu în ultimul rând, beneficiezi de recomandările personalului, care este pregătit să te ajute de fiecare dată să alegi cele mai potrivite piese vestimentare pentru tine.