Inmedio | Supernova Pitesti | Supernova

Inmedio - pauza perfectă din sesiunile tale de shopping, dar și locul în care rezolvi simplu și rapid mai multe probleme

Inmedio

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi

Inmedio, locul perfect în care poți face o pauză în sesiunile de shopping

Oricât de mult ți-ar plăcea sesiunile de shopping din Supernova Pitești, adevărul e că e perfect normal să simți nevoia să faci o mică pauză în timpul lor, mai ales în timpul celor mai lungi. O pauză în care să mănânci rapid ceva simplu și gustos, ori de câte ori ți se face foame sau poftă de ceva anume. Pauza în care să te energizezi cu o băutură fresh, cu o cafea sau poate cu un desert. Sau o pauză în care să-ți cumperi cartea sau revista favorită - doar de-abia așteptai să apară noul număr.

Pentru astfel de pauze (și nu numai), există Inmedio, acel spațiu deschis și primitor în care te poți bucura de o varietate de produse - de la cafea, până la snacksuri, cărți, tutun, jucării, reviste renumite pe plan național și chiar internațional, așa cum sunt cele culturale sau de fashion. 

Inmedio devine, astfel, „stația ta de reîncărcare” cu energie. Pauza aceea necesară și binevenită din sesiunile, fie ele mai scurte sau mai lungi, de shopping. Sau, de ce nu, magazinul tău favorit, pentru care faci special o vizită în Supernova Pitești.

Economisește timp și energie la Inmedio

Inmedio este unul dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Lagardere Travel Retail România. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul de presă și convenience, Inmedio te așteaptă cu o largă varietate de produse și servicii. 
Fiind un lider național pentru segmentul News&Convenience, lanțul de magazine se distinge prin identitatea vizuală specifică și suprafața spațioasă de vânzări, care te ajută să găsești repede produsele de care ai nevoie.

Inmedio este și magazinul unde poți rezolva rapid mai multe probleme, fie că e vorba despre reîncărcarea cartelei telefonice, plata facturilor sau cumpărarea biletelor la acele evenimente la care de-abia aștepți să ajungi, fie că e vorba despre concerte, evenimente culturale sau altceva. Practic, Inmedio este soluția pentru o mulțime de nevoi pe care poți să le îndeplinești, simplu și rapid, în același loc.