Pizza Bonita House | Supernova Pitesti | Supernova

Ai pofta de o pizza? La Pizza Bonita te intampinam cu preparate speciale, gata sa iti incante simturile! Vino acum sa incerci cele mai delicioase varietati de pizza!

Pizza Bonita House

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Pizza Bonita House, o pizzerie care îți încântă simțurile!

Indiferent că ești iubitor al preparatelor tradiționale românești sau pur și simplu adori să încerci noi preparate din bucătăriile tradiționale, la Pizza Bonita fii sigur că găsești ceva potrivit pentru gustul tău!

Orice ai alege, te vei bucura de o experiență culinară desăvârșită, servită de un personal amabil și zâmbitor. Pizza Bonita este alegerea potrivită în orice moment al zilei, înainte sau după sesiunea de shopping. Poți savura o felie de pizza atunci când timpul nu e de partea ta să-ți permită să ai o ședere mai lungă sau te poți bucura împreună cu prietenii de o masă delicioasă la sfârșitul activităților din zi.

Bineînțeles, poți lua cu tine la pachet preparatele preferate, să le împarți cu cei dragi de acasă sau să te bucuri de ele în intimitatea casei tale, vizionând filmul preferat. Dar poate fi alegerea potrivită atunci când vrei să sărbătorești o persoană dragă ție sau un eveniment mai deosebit din viața ta.

Pizza Bonita, pizzeria care te face să revii de fiecare dată

Pizza Bonita te așteaptă în centrul comercial Supernova Pitești cu o varietate de preparate gata să îți încânte simțurile: diferite tipuri de pizza, începând de la clasica Margherita și până la renumitele Prosciuto e Fughi sau Quatro Formaggi, buzunare de pui, wrap-uri, crispy picant sau nepicant, aripioare de pui sau sandwich-uri pizza, unele mai gustoase ca celelalte.

De asemenea, la Pizza Bonita poți savura o cafea la începutul zilei, o băutură răcoritoare în zilele călduroase sau poți opta pentru un desert delicios atunci când ai nevoie de un boost de energie.

Pizza Bonita te așteaptă cu drag în locația lor din centrul comercial Supernova Pitești să încerci atât delicioasele tipuri de pizza ușor reinterpretate, cât și celelalte preparate pregătite cu grijă de bucătari pricepuți. Promite că vei îndrăgii preparate lor încă de la prima gustare și vei dori să revii iar și iar pentru gustul desăvârșit al acestora.

Ți-am făcut poftă de pizza? Înseamnă că e timpul pentru Pizza Bonita!

Pizza Bonita, gust italian adaptat cu finețe la specificul plaiului românesc

Îți e poftă de ceva bun? O pizza delicioasă întotdeauna e bine venită! Mai ales atunci când sesiunea de shopping te-a lăsat fără energie. La Pizza Bonita poți alege dintr-o varietate de sortimente de pizza și preparate internaționale, în funcție de preferințele personale.

Pizza Bonita a luat naștere în urmă cu peste 20 ani din dorința de a crea o pizza cu specific italian, însă adaptată cu finețe și mult stil la specificul plaiurilor românesc. Blatul subțire, dar în același timp pufos și crocant, alături de ingrediente proaspete, alese cu grijă și așezate pe un pat de sos dulce acrișor, transformă fiecare felie de pizza într-un moment plin de savoare. Sau mai bine spus... Mamma mia, o încântare pentru papilele gustative chiar și a celor mai pretențioși!