Bershka | Supernova Pitesti | Supernova

Te fascinează tendințele din modă și ești mereu în căutarea unor piese vestimentare îndrăznețe? S-ar putea ca Bershka să devină brandul visurilor tale!

Bershka

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Bershka, unul dintre cele mai apreciate branduri de fashion în rândul tinerilor

Parte a grupului Inditex, care mai cuprinde și brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home, Uterqüe și Stradivarius, Bershka se numără astăzi printre cele mai populare și apreciate branduri în rândurilor tineri fascinați de ultimele tendințe în modă. 

Bershka aduce în atenția publicului piese vestimentare confortabile, multe dintre ele cu imprimeuri inspirate din pop culture sau cu niște croieli îndrăznețe, care-i ajută mai ales pe adolescenți și tineri să-și exprime personalitatea și chiar să-și definească mai bine stilul. 

Bineînțeles, Bershka nu vizează o singură categorie de vârstă, ci se adresează mai degrabă celor care au curajul să-și exprime felul de a fi și prin vestimentație, celor care ar combina oricând elemente din stiluri diferite sau care poartă cu încredere tricouri, pulovere, hanorace cu mesaje puternice sau în culori vibrante, imposibil să treacă neobservate. 

Dacă preferi mai degrabă un stil clasic, vestea bună e că poți găsi și piese vestimentare basic în magazinul Bershka din Supernova Pitești, precum cămăși simple, pantaloni smart casual, blugi cu croieli clasice și multe altele. De fapt, la Bershka poți găsi haine potrivite pentru multe contexte din viața ta: pentru ieșirile în oraș cu prietenii, petrecerile de seară și chiar și pentru birou. 

Deși cele mai multe dintre articolele vestimentare sunt casual, oferta este prietenoasă și cu adepții stilului smart casual sau sport. Indiferent de stilul tău vestimentar, sunt mari șanse să găsești la Bershka cel puțin câteva articole pe care să ți le dorești în garderoba personală. 

În plus, catalogul de produse al brandului cuprinde și încălțăminte - de la sneakerși, până la pantofi eleganți -, și o serie de accesorii care-ți pot pune în evidență ținutele: șepci și căciuli, bijuterii, ochelari, rucsacuri, curele, șosete. 

Vizitează magazinul Bershka din Supernova Pitești și începe să-ți construiești o garderobă mai sustenabilă!

Grupul Inditex, din care face parte și Bershka, este tot mai interesat să producă articole vestimentare din ce în ce mai prietenoase cu planeta. Bershka nu face excepție de la acest plan pe termen lung al companiei-mamă. 

Astfel, vei vedea că multe haine fac parte din colecția „Join life”, colecția dedicată articolelor produse în moduri (mai) sustenabile, adică în al căror proces de fabricare a fost redus consumul de apă, energie și alte resurse. În plus, Bershka își propune ca în următorii ani să aducă și alte îmbunătățiri proceselor de fabricare a articolelor vestimentare. Susține și tu moda sustenabilă, optând pentru articolele vestimentare Bershka!