Mömax | Supernova Pitesti | Supernova

Magazinul Mömax din Supernova Pitești oferă o experiență de cumpărături unică, unde clienții au posibilitatea să exploreze o gamă largă de produse, de la mobilier la decorațiuni și accesorii pentru casă.

Mömax

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 18:00
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco

Unul dintre aspectele care diferențiază Mömax este gama sa variată de produse personalizabile. De la alegerea materialului pentru o canapea la selectarea finisajului pentru o masă de dining, clienții au posibilitatea să își personalizeze produsele în funcție de preferințe.

La Mömax, în centrul comercial Supernova Pitești, vei găsi o selecție vastă de mobilier pentru living și dormitor, inclusiv canapele, fotolii, mese de cafea, mese de dining, comode, dulapuri și multe altele. Indiferent de stilul preferat, de la modern și contemporan la clasic și rustic, aici vei găsi cu siguranță mobilierul perfect pentru a îți crea un living sau un dormitor confortabil și elegant.

Pentru bucătăria ta, la Mömax vei găsi o gamă variată de mese, scaune, dulapuri și alte accesorii, toate proiectate pentru a te ajuta să îți creezi un spațiu funcțional și estetic. În plus, la Mömax, în Supernova Pitești, vei găsi și mobilier și accesorii pentru baie, inclusiv lavoare, dulapuri și alte elemente esențiale pentru a îți transforma baia într-un spațiu relaxant și plăcut.

Pentru cei care își doresc să își amenajeze grădina sau terasa, la Mömax, în Supernova Pitești vei găsi o gamă variată de mobilier pentru exterior, inclusiv mese, scaune, șezlonguri și umbrele de soare. Aceste produse sunt special proiectate a-ți oferi confort și relaxare în aer liber.

În plus, la Mömax, în centrul comercial Supernova Pitești vei găsi și o selecție de decorațiuni și accesorii, inclusiv perne, covoare, perdele, corpuri de iluminat sau tablouri, toate proiectate pentru a te ajuta să îți decorezi casa într-un mod unic.

Reduceri si promoții pe baza cardului de fidelitate

Cel mai bun mod de a intra în lumea Mömax este să aplici pentru un card de fidelitate și să te înscrii la newsletter pentru a fi primul care va afla despre fiecare promoție și beneficiu pe care Mömax le pregătește pentru tine săptămânal. Cadou de bun venit vei primi 25 lei pentru prima ta sesiune de cumparaturi.

În mai puțin de 20 de ani, Mömax a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de profil din Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Croația, România, Polonia, Bulgaria și Elveția. Mömax deține în prezent magazine în România laȘ  Timișoara, Oradea, Arad și Pitești.