Spartan | Supernova Pitesti | Supernova

Hai în Supernova Pitești și oferă-ți o experiență culinară cu arome grecești!

Spartan

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Spartan, brandul care propune o nouă viziune culinară

Deși inspirate din bucătăria grecească, specialitățile Spartan au la bază un mod de preparare reinterpretat, propriu, iar varietatea ingredientelor pe care maeștrii bucătari le valorifică contribuie la o combinație unică și inconfundabilă de gusturi. Astfel, gustul fiecărui fel de mâncare Spartan e unul pe care nu ai cum, pur și simplu, să-l uiți. Și pe care nu ai nici cum să-l găsești în altă parte.

De exemplu, bucătarii Spartan au înlocuit lipia clasică cu lipia-pită și cu turta-pită, două sortimente ce se remarcă prin gustul crocant și care sunt folosite pentru prepararea gyrosului clasic, a cheese gyros a Leonidas pita, trei dintre cele mai iubite feluri de mâncare în rândul clienților. 

Mai mult decât atât, universul gastronomic Spartan valorifică, pe lângă gustul cărnii de pui, atent pregătite, și gustul altor tipuri de carne, așa cum este cea de berbecuț sau de vițel. 

Secretele bucătăriei Spartan nu se termină aici! Încă de la prima experiență culinară pe care o vei avea în restaurantul Spartan, vei fi surprins(ă) de frăgezimea cărnii. Ei bine, carnea se remarcă printr-o textură moale tocmai datorită faptului că este frăgezită în iaurt înainte de a fi lăsată la baiț. 
Tocmai de aceea, gustul cărnii se îmbină perfect cu celelalte ingrediente, care o pătrund mult mai ușor. Și care îți oferă, astfel, ție o experiență culinară completă și inconfundabilă, completată, bineînțeles, de celebrele sosuri Spartan. Vino în Supernova Pitești și bucură-te pe deplin de o astfel de experiență culinară! Sunt șanse mari să vrei s-o repeți și la următoarele sesiuni de shopping.

Spartan oferă inclusiv opțiuni cu un număr redus de calorii și carbohidrați

De cele mai multe ori, restaurantele tip fast-food sunt asociate cu mâncărurile bogate în calorii și carbohidrați. Spartan își propune să modifice această viziune și să devină o opțiune de bază și pentru persoanele care preferă felurile de mâncare cu un număr redus de calorii și carbohidrați. 

Dacă te numeri printre acestea, încearcă salata fresh Spartan, un fel de mâncare pe cât de gustos, pe atât de fresh. Aceasta are un conținut redus de calorii și grăsimi și, datorită ingredientelor sale, e perfectă inclusiv pentru zilele fierbinți ale verii. În plus, sosul care contribuie la aroma salatei este preparat din ingrediente naturale, precum roșii, morcovi, țelină, ardei kapia. Hai la Spartan s-o încerci și tu!