Media Galaxy | Supernova Pitesti | Supernova

Hai la Media Galaxy să descoperi cea mai variată gamă de electronice și electrocasnice!

Media Galaxy

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de Credit: BT/BT Direct Credit Europe Bank BRD/BRD Finance Unicredit ING Garanti
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de Credit: BT/BT Direct Credit Europe Bank BRD/BRD Finance Unicredit ING Garanti
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Media Galaxy, locul în care găsești mereu electronice și electrocasnice de top, de la branduri variate 

Media Galaxy este una dintre cele mai mari rețele de magazine din țară, care le oferă clienților acces la o gamă foarte generoasă de produse electronice și electrocasnice. 

Încă de la lansarea pe piața din România, de acum mai bine de 16 ani, Media Galaxy și-a propus să aducă în atenția clienților săi produse de la branduri de top de pe piața internațională, din categorii diferite de buget, care să le facă mai ușoară viața de zi cu zi. 

Astfel, printre tipurile de electronice și electrocasnice populare în Media Galaxy se numără: telefoanele, tabletele, electrocasnicele mari precum mașinile de spălat rufe, aparatele frigorifice, mașinile de spălat vase, electrocasnicele mici precum espressoarele și cafetierele, diferite aparate pentru gătit, fiare de călcat. 

Așadar, indiferent de tipul de produs pe care îl cauți, la Media Galaxy vei găsi, cu siguranță, acela care îți va face viața și sarcinile zilnice mai ușoare, fie că este vorba despre pregătirea meselor, despre spălatul rufelor, despre spălatul vaselor sau despre călcatul rufelor. 

În plus, sunt șanse mari să-ți găsești brandurile preferate de electronice și electrocasnice în oferta Media Galaxy. Iată doar câteva dintre sutele de branduri cuprinse în catalogul magazinului: Samsung, Apple, Acer, Electrolux, LG, Ariston, Lenovo, Miele. 

Pe lângă electronice și electrocasnice, în Media Galaxy poți găsi numeroase produse din categorii precum: jocuri, produse de curățenie și întreținere ale casei, produse de bricolaj, produse cosmetice și multe, multe altele. 

Vino în Media Galaxy, în Supernova Pitești, și cumpără-ți în rate produsele de care ai nevoie!

Ți s-a stricat frigiderul și ai nevoie urgent de unul nou? Visezi de ceva timp la un electrocasnic de top, dar nu ai strâns încă suma necesară? 

Pentru astfel de situații, e bine să știi că Media Galaxy le oferă clienților săi posibilitatea de a apela la mai multe metode de creditare. De exemplu, poți beneficia de rate fără dobândă prin cardul BRD sau de diferite variante de rate de la ING, Banca Transilvania, Alpha Bank, Garanti Bank, Cetelem, Unicredit sau Card Avantaj. 

Una dintre cele mai rapide și simple variante, care nu necesită acte suplimentare, este sistemul de rate Credex, disponibil în magazinul Media Galaxy din Supernova Pitești

Indiferent că ai nevoie de informații suplimentare despre variantele de creditare sau despre specificațiile anumitor produse care te interesează, personalul din Media Galaxy, Supernova Pitești, e pregătit să-ți ofere detaliile necesare și să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru tine.